L'Hostaleria de Lleida considera "dramàtics" els 10 dies més de tancament

REDACCIÓ
13-11-2020
  • L'Hostaleria de Lleida considera "dramàtics" els 10 dies més de tancament
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

L’Hostaleria de Lleida considera "dramàtica" la pròrroga de 10 dies més de tancament anunciada pel Govern. Aquesta els aboca a una situació "desesperant" al sector, el qual manté en un comunicat que "no deixa de treballar per estar preparada el dia que puguin els establiments tornar a pujar la persiana" i que el panorama actual és "producte d’un llarg camí ple de contrasentits, infortunis i desencerts per part de les diferents administracions, que estan minant els escassos ànims dels hostalers per continuar endavant":


"Aquesta setmana hem pogut veure quins són els plans d’ajut de França, Alemanya i Anglaterra. I a Catalunya, el que ens pensem que és el millor país del món, s’anuncien uns ajuts que has de córrer i malbaratar el teu temps per quedar-te sense uns ridículs 2.000€;  que malgrat tot, poden ser vitals per la continuïtat del negoci hostaler.

Estem al límit. El que ens provoca més estupor és veure com a Madrid es reconeix l’evolució sanitària i no s’analitza a fons els detalls detonants d’aquest situació. Madrid millora més que Catalunya. A Madrid mantenen l’hostaleria oberta amb els interiors al 50% i, sense haver tancat ni un sol dia, les xifres continuen a la baixa. És molt demanar que les decisions es centrin en que s’està fent bé a Madrid i altres indrets,  enlloc de centrar-les en mantenir-nos tancats?

Tota aquesta situació l’estem patint sense rebre més informació ni anunciar-nos cap més ajut. Ens estem coordinant amb els companys del sector hostaler de la resta de Catalunya per realitzar una acció reivindicativa dimarts vinent a Barcelona i dimecres amb la vostra presència a Lleida. Us anirem mantenint informats.

Volem transmetre molts ànims a tothom, els necessitem més que mai. Aprofitem per enviar una encaixada als professionals dels centres d’estètica que tornen a obrir les seves portes."

Hostaleria de Lleida

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?