⏯️ L'Hostaleria de Lleida, "decebuda" i "emprenyada" per poder obrir només les terrasses al 50%

ACN
30-07-2020
  • ⏯️ L'Hostaleria de Lleida, "decebuda" i "emprenyada" per poder obrir només les terrasses al 50%

La Federació d'Hostaleria de Lleida s'ha mostrat "decebuda" i "emprenyada" amb la mesura adoptada pel Govern inclosa en la relaxació en bars i restaurants, permetent el consum només a les terrasses i sense superar la meitat de l'aforament. El president de la Federació, Josep Castellarnau, és pregunta si algú s'ha plantejat anar a dinar a una terrassa de Lleida al migdia amb temperatures que ronden els 40 graus. Castellarnau ha convidat a la consellera de Salut, Alba Vergés, a fer-ho perquè comprovi la realitat de la mesura. Per Castellarnau aquestes normes són "inviables" i signifiquen "la mort del sector". Des de la Federació no descarten accions "contundents" per mostrar el seu descontentament amb les mesures adoptades pel Govern.

Pel que fa a la creació de noves terrasses, el president dels hotelers ha manifestat que "és un cost elevat" que en aquests moments molts empresaris "no poden assumir".

La notificació de la mesura va ser un "gerro d'aigua freda" pel sector que considera que havien fet les coses bé fins ara. Castellarnau diu que el sector "vol treballar" amb totes les mesures de seguretat que calguin, però "vol treballar".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?