L'Hostaleria demana la supressió del certificat covid perquè ja no promou la vacunació

ACN
Publicat: 
25-01-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Hostaleria demana la supressió del certificat covid perquè ja no promou la vacunació
  • L'Hostaleria demana la supressió del certificat covid perquè ja no promou la vacunació

El Gremi de Restauració de Barcelona ha demanat al Govern la supressió del certificat covid per entrar a bars i restaurants després de gairebé dos mesos de la seva entrada en vigor. "Si bé la seva introducció va generar un repunt en la vacunació, mantenir-lo com a requisit d'accés no està justificat", ha defensat aquest dimarts el director de l'associació, Roger Pallarols. Per altra banda, el gremi ha reclamat al Govern que aprovi ajudes directes per compensar la pèrdua d'ingressos provocada per les restriccions durant la campanya de Nadal. Pallarols ha titllat de "fracàs" l'estratègia "basada en les restriccions" i ha destacat que les mesures "no han evitat que es disparin els contagis i, en canvi, han enfonsat més els restauradors".

En el mateix escrit, el gremi exigeix al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que "demani disculpes" i "assumeixi l'error en primera persona".

Alhora, l'agrupació ha volgut mostrar "solidaritat" amb els establiments d'oci nocturn i ha reclamat la seva obertura "immediata". "No té cap sentit perllongar l'agonia d'uns empresaris que es troben al límit de les seves capacitats", ha conclòs.

Comparteix

També t'interessarà