• L'ICG Força Lleida cau a casa contra un TAU Castelló més encertat
    Peu de foto:
    Foto Pol Puertas (Força Lleida)

No era el millor dia per a jugar (en plena Setmana Santa), ni han sortit les coses com s’esperaven a l’Espai Fruita Barris Nord. L’ICG Força Lleida ha perdut davant un TAU Castelló més encertat, fort i rebotejador.

Inici de partit igualat a l’Espai Fruita Barris Nord amb l’ICG Força Lleida portant la capdavantera en els primers quatre minuts de joc. No es desenganxava el TAU Castelló, que sumava des del tir exterior per situar-se per davant amb el 9-11. González ràpidament reaccionava posant l’empat en una jugada ràpida de l’equip. Canviava peces Gerard Encuentra posant a Sidibe i Urtasun al lloc de Faye i Brito. Malgrat que Juani Marcos tornava a posar l’equip per davant amb un triple, el rival estava més encertat des del tir de dos, el triple i el tir lliure i situava l’avantatge en deu punts al final del primer període (16-26).

Aguantava bé l’equip de la Terra Ferma l’embranzida inicial de TAU Castelló. Brito amb un triple, Miguel penetrant a cistella i Juani tot sol de dos escurçaven distàncies. Aturava el joc Juan Antonio Orenga amb els lleidatans a quatre punts i els sentava de meravella als visitants, que sumaven des de la línia de 6,75 sense perdonar res.

L’inici del tercer quart seguia la tònica de tot el partit. Juani Marcos posant el triple, l’equip apropant-se al rival i TAU Castelló sense treva des del triple i amb facilitat d’assistència i joc per a marxar en el lluminós (44-61). No ens entraven els tirs i el rival agafava els rebots defensius per iniciar jugada i aprofitaven els ofensius per generar segones oportunitats i sumar en l’electrònic.

No ho tenia fàcil l’equip de Gerard Encuentra amb un -16 per encarar el darrer període. Ho donava tot l’equip, la intensitat, defensava, tallava jugades, recuperava i anotava per abaixar la distància a vuit amb un triple de Juani Marcos (63-71) que portava 45 de valoració en 34 minuts. Bullia el pavelló en el tram final del partit, amb nervi a pista i l’equip intentant-ho de totes bandes. L’equip de Gerard Encuentra reduïa la distància a vuit punts fins a dues ocasions, però no podia acabar de rematar la feina i la victòria viatjava a Castelló amb el 77-88 final.