⏯️ L'ICG Força Lleida es fa fort a casa i suma la quarta victòria

Actualitzat: 28-10-2022 23:33
  • ⏯️ L'ICG Força Lleida es fa fort a casa i suma la quarta victòria
    Peu de foto:
    Foto Força Lleida

Gran partit de l’ICG Força Lleida que sumava la seva quarta victòria de la temporada. Primers minuts amb anotació ràpida a ambdues cistelles. Els visitants aprofitaven la seva fortalesa en el rebot i en defensa per agafar un avantatge de quatre punts, però reaccionava ràpid l’equip de Gerard Encuentra, atents en el rebot defensiu i amb Vučetić i Carrera d’anotadors. Aturava el joc Tino Ugidos amb el 14-11 per tornar a la renda anotadora dels primers minuts d’encontre. I ho feia des de la línia de 6,75 en tres ocasions per capgirar el lluminós i posar-se 19-20 en els darrers segons, però Miguel González, amb una esmaixada posava el 21-20 en un final de primer quart que a punt hauria acabat amb tres punts més després d’un tir des de l’altra punta de pista espectacular de Fabio Santana que ha acabat entrant, però fora de temps.

Igualtat màxima en els primers compassos del segon quart, Urtasun, Miguel i Carrera posaven una màxima de +7 a l’equador del segon període (37-30). Tornava a aturar el joc l’equip visitant després d’una cistella de Miguel González que mantenia el marge als set punts. Aconseguia l’equip ampliar l’avantatge a +8 des del tir lliure, però els de Toni Ugidos retallaven des de la línia exterior i el tir lliure. Vital el triple d’Urtasun a poc menys d’un minut i mig per al final i el rebot defensiu de Cuéllar que finalitzava amb palmeig de Vučetić i un 48-40. Arrodonia el lluminós Brito amb una cistella d’esquena per anar al descans amb el 50-40.

Parcial 02-11 en la tornada de vestidors amb els visitants forts en el rebot i anotant dos triples d’inici. Minuts d’imprecisió a l’ICG Força Lleida amb pèrdues de pilota que aprofitava l’Almansa per xafar els talons als de bordeus i situar-se un sota. Però l’equip es posava les piles amb Carrera, Vučetić, Santana i Brito anotadors per tornar a agafar aire i posar el doble dígit de distància (69-59) en els darrers compassos abans d’encarar els últims deu minuts de partit.

Almansa retallava abans de la botzina final de període i iniciava l'últim quart amb un 69-63 en un partit que prometia ser intens fins al final. Tan intens que les cistelles anaven i venien i Vučetić protagonitzava un triple per posar el públic dempeus amb el 75-68. Ampliava distància l’ICG Força Lleida amb un Vasilije Vučetić imperial que no perdonava i sumava quatre punts més a les seves mans per posar el +12. Carrera entrava per Vučetić per intercanviar-se el protagonisme. Carrera anotava cinc punts per ampliar més l’avantatge en el marcador (85-68), el màxim del partit. Buscava posar fre l’Almansa en l’encert lleidatà o almenys reduir el desavantatge, però els de Gerard Encuentra anaven amb la sisena. Sortien Castellnou, Codina, Codoñer i Janis, els joves de la casa, en els darrers instants d’un partit que finalitzava amb un 91-77 en l’electrònic i la quarta victòria de la temporada al sac.