L’ICG Força Lleida i l’Osca s’enfronten aquest divendres al trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

REDACCIÓ
19-09-2019
  • L’ICG Força Lleida i l’Osca s’enfronten aquest divendres al trofeu Federòptics Ciutat de Lleida
  • L’ICG Força Lleida i l’Osca s’enfronten aquest divendres al trofeu Federòptics Ciutat de Lleida
  • L’ICG Força Lleida i l’Osca s’enfronten aquest divendres al trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

El pavelló municipal Barris Nord tornarà a acollir aquest divendres a les 21.00 h una nova edició del Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida, que enfrontarà a l’ICG Força Lleida i al Levitec Huesca. El regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, ha participat avui en la presentació de l’acte, junt amb el president del Força Lleida, Fèlix González, i el coordinador de Federòptics a Lleida, Xavier Vivas.

González ha agraït la col·laboració d’aquesta empresa per donar suport al Trofeu i a l’esport de la ciutat. “Hem de fer entendre a les empreses que hi ha molta activitat esportiva a la ciutat i que necessitem la seva col·laboració. El seu suport és vital perquè els clubs puguin tirar endavant. L’esport s’ha professionalitzat molt, cada cop hi ha més costos, i no podem pretendre que només siguin les institucions les que donin el suport per afrontar les competicions. Convidem a les empreses a donar el suport necessari a les entitats per tirar endavant els seus projectes”, ha afirmat el regidor.

El president del Força Lleida, Fèlix González, ha agraït també al patrocinador i a la Paeria la seva col·laboració i ha destacat que serà un partit molt interessant pels afeccionats. “És el primer partit dels equips amb la preparació de pretemporada pràcticament acabada i permetrà mesurar forces i les situacions de les plantilles. Tenim molta il·lusió pel nostre equip i molta esperança perquè sigui un any bo, on tinguem el playoff a prop i la gent s’ho passi bé una altra vegada i amb més regularitat fins al final”, ha assegurat.

Per part de Federòptics, Xavier Vivas ha destacat que mantenen la col·laboració amb el Força Lleida perquè “entenem que com a empreses vinculades a Lleida, una part dels beneficis que obtenim com a empresaris han de revertir en la ciutat i per tant d’aquí la nostra col·laboració i participació en esdeveniments que fomenten la salut mitjançant l’esport i la cultura”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next