L’ICG Força Lleida presenta la campanya que durà a terme durant el Play-Off

LLEIDA.COM / Pau Vilaró
Publicat: 
17-05-2023
Actualitzat: 19-05-2023 9:19
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’ICG Força Lleida presenta la campanya que durà a terme durant el Play-Off
    Peu de foto: 
    Foto: Pau Vilaró
  • L’ICG Força Lleida presenta la campanya que durà a terme durant el Play-Off
    Peu de foto: 
    Foto: ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida jugarà, per segon any consecutiu, el play-off d’ascens a l’ACB, una fita mai abans assolida i que reforça el projecte de club. Per aquest motiu, i abans d’acabar la temporada, es presenta la Campanya d’Abonament de Play-off 2022-2023. Albert Aliaga, president del club, ha definit aquesta campanya com “una campanya que vol posar en valor el que s’ha aconseguit gràcies a la feina feta al llarg d’una temporada plena de canvis. Un any amb l’èxit de la Lliga Catalana i l’accés al play-off per segon any consecutiu amb un lleidatà al capdavant, el coach Gerard Encuentra. Una temporada de vibrar amb victòries davant Andorra, Palència, Estudiantes, Valladolid o Burgos a casa”, ha donat en valor el president.

ABONAMENTS (SAMARRETA INCLOSA) I ENTRADES

L’abonament per al play-off inclou els partits que es juguin a l’Espai Fruita Barris Nord i la samarreta especial del play-off. No hi haurà diferenciació segons zona, però sí que hi haurà preu especial per a abonats i per a joves d’entre 6 i 15 anys. També hi haurà venda d’entrades individuals (no inclouen samarreta), amb les mateixes condicions que l’abonament quant a zona i edat. La samarreta es podrà adquirir per separat.

IMPORTANT ABONATS

Els abonats de l’ICG Força Lleida (temporada i pack 2023) tindran dret al seu seient habitual si adquireixen l’abonament abans del dimarts, 23 de maig a les 17 h. A partir d’aquest dia i hora, el seient s’alliberarà i es posarà a la venda.

PUNTS DE VENDA
Els abonaments es posaran a la venda demà dijous, 18 de maig a través del web (clic aquí) i a oficines del Força Lleida (de dilluns a dijous de 18 a 20 h).

Comparteix

També t'interessarà