L’ICG Lleida venç a Lloret i segueix invicte

31-08-2016
Actualitzat: 31-08-2016 12:17
  • L’ICG Lleida venç a Lloret i segueix invicte

L’ICG Software Lleida compta els seus partits per victòries en aquesta pretemporada. Va guanyar ahir a la nit a Lloret el seu segon partit de la Lliga Catalana pel mateix marcador (2-4) amb què havia vençut a casa el Caldes i va sumar el tercer triomf en aquesta fase de preparació comptant l’amistós de dissabte passat davant de l’Alcobendas (5-4). Els d’Albert Folguera estan deixant molt bones sensacions de cara a una temporada il·lusionant, després de mantenir el bloc de l’equip i incorporar dos reforços de luxe com els de Borja López i l’argentí Darío Giménez. L’equip lleidatà ja dominava ahir per 0-2 al descans i sols uns minuts d’un cert desconcert a la represa van permetre al Lloret empatar (2-2). Va ser un miratge momentani, perquè un minut després Deri Mataix desfeia la igualada (2-3) i, a falta de dos per al final, Cañellas establia el definitiu 2-4. El més important és que l’ICG Lleida es va mostrar superior al Lloret. Lluís Tomàs va estar en la seua línia excel·lent a l’aturar dos penals dels locals, mentre que el porter del Lloret, al seu torn, va desviar dos faltes directes que van llançar els lleidatans. Dissabte, l’ICG Lleida juga un nou partit de la Lliga Catalana, aquesta vegada davant del Reus que mesurarà el potencial dels lleidatans. El partit es disputarà a Alcanyís (Terol), a partir de les 19.00 hores.