26-01-2015
Actualitzat: 26-01-2015 10:54
  • L'ICG no culmina la remuntada

Resultats i classificació

L'ICG Software Lleida no va poder culminar ahir el que hauria sigut una èpica remuntada i va empatar 6-6 davant del Tordera, l'últim classificat, en un partit d'autèntica bogeria. Els lleidatans van arribar a perdre 1-5 a la primera part, però a la segona van esclafar el seu rival i van aconseguir remuntar el marcador i posar el 6-5 a falta de quatre minuts. Però com ja els ha passat en altres partits aquesta mateixa temporada, en els últims segons se'ls van tornar a escapar punts importants. El Tordera va anotar el definitiu 6-6 a falta de 37 segons. Malgrat la decepció de no haver pogut guanyar el partit, el punt sumat permet al Llista augmentar fins a 10 la distància respecte a la zona de descens.

Era un altre partit davant d'un rival directe i, com ja va ocórrer la setmana passada davant del Manlleu, l'equip es va haver de conformar amb l'empat. El Llista podia haver deixat la permanència pràcticament resolta en aquests dos partits, davant de rivals directes dels quals s'hauria distanciat de forma quasi definitiva, però haurà de continuar treballant dur per tal d'assolir-la.

No van començar malament les coses per al Llista. Carlos Trilla va marcar l'1-0 als 6 minuts, però l'empat, aconseguit per Bernabé García en el minut 11, va canviar radicalment el decorat del partit, animant de tal forma el cuer que va aconseguir situar-se 1-5 a favor seu després d'anotar quatre gols més en tan sols cinc minuts. Podia haver estat fins i tot pitjor per culpa d'una targeta blava a Carlos Trilla, però Lluís Tomàs va aturar el llançament. Xavi Díez va obrir la porta de l'esperança en el minut 24 a l'aconseguir marcar el 2-5.

A la segona part, el Llista va ser un altre. Va destruir literalment el Tordera, que no va poder frenar el joc ofensiu dels lleidatans, que continuen tenint la baixa d'Andreu Tomàs, que ahir va veure el partit des de la grada. Rodero va marcar el 3-5 tot just començar aquest període i Cañellas i Necchi van deixar el marcador en un sorprenent 5-5. L'equip lleidatà estava llançat, però no va saber rematar el rival. Dos llançaments al pal i una falta directa errada per Rodero van mantenir amb vida els visitants. I encara que Cañellas va marcar el 6-5 que hauria significat una victòria èpica, la història es va tornar a repetir a l'Onze de Setembre i, a falta de 37 segons, un gol de Manel García va impedir el triomf local. 6-6 per sumar un punt agredolç.

Era la sensació que tenia Albert Folguera: "Sí que la sensació, després de l'esforç que hem fet a la segona part, és que hem perdut dos punts, però en el descans hauria firmat l'empat. I el Tordera ha jugat bé i seguim sense Andreu Tomàs, que és clau per a nosaltres", va valorar.

ocasió perduda

El Llista ha empatat davant dels dos últims classificats, deixant escapar l'ocasió de segellar la permanència