L'IEI incentiva la cultura amb subvencions per activitats i publicacions en les terres de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
27-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'IEI incentiva la cultura amb subvencions per activitats i publicacions en les terres de Lleida
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) va publicar el dia 26 de febrer les bases per a la concessió de subvencions per a la realització d'activitats culturals de l'anualitat 2024, a càrrec de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), amb una dotació econòmica de 500.000 €.

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és impulsar activitats culturals i fomentar el teixit associatiu de les terres de Lleida. L'IEI posa a disposició de les entitats privades sense ànim de lucre amb seu social o delegació a les comarques de Lleida una dotació econòmica prèviament determinada perquè puguin dur a terme les seves activitats anuals.

Les activitats subvencionables inclouen diversos àmbits culturals, com ara promoció cultural, dinamització amb concursos i certàmens, activitats artístiques com pintura, música i teatre, activitats de difusió com cursos i conferències, i suport a publicacions periòdiques locals o comarcals en català o occità.

Les sol·licituds de subvenció s'han de presentar a la Presidència de l'IEI, i el termini està obert des del 27 de febrer fins al 18 de març, amb un període de 20 dies naturals per a la presentació. Els formularis estan disponibles a la Seu electrònica de l'IEI.

Comparteix

També t'interessarà