L’Igualada i dos debutants, rivals del Llista a la Lliga

XAVIER PUJOL
31-07-2019
  • L’Igualada i dos debutants, rivals del Llista a la Lliga

El Lleida Llista ja sap quins seran els rivals a la Lliga Catalana d’hoquei patins, la primera de les cinc competicions oficials que pot arribar a disputar durant aquesta temporada, a més de l’OK Lliga, la Europe Cup, la Continental Cup i la Copa del Rei, l’única per a la qual encara s’ha de classificar. L’equip d’Albert Folguera ha quedat enquadrat al mateix grup que l’Igualada i els dos debutants d’aquest any en la màxima categoria, el Palafrugell i el Taradell.

Els llistats, que començaran la pretemporada el dia 19 d’agost, s’estrenaran al cap de quatre dies d’iniciar els entrenaments contra el Palafrugell, i el dia 27 del mateix mes s’enfrontaran al Taradell, tots dos a l’Onze de Setembre, si bé l’ordre dels encontres podria intercanviar-se, i el dia 30 tancaran la fase prèvia a la pista de l’Igualada. Els dos primers del grup accediran als quarts de final, que estan previstos per al 2 i 3 de setembre a Vic, que també acollirà tant les semifinals, fixades per al dia 6, com la final, que es disputarà el diumenge 8. El Llista és el vigent subcampió de la lliga autonòmica, al perdre l’any passat contra el Barça la final disputada a Igualada.

Folguera té tancat un altre encontre amistós amb el Caldes el dia 14 de setembre, just una setmana abans de debutar a l’OK Lliga a la pista del Voltregà. No es descarta jugar un duel més si no es classifica per als quarts de final de la Lliga Catalana. Pel que fa a la Copa Continental, el Llista s’enfrontarà a semifinals al Porto el 28 de setembre.

L’argentí Mauro Giuliani, un dels quatre fitxatges, s’incorporarà a principis de setembre, quan acabi la seua lliga

D’altra banda, Folguera no podrà comptar amb l’argentí Mauro Giuliani, una de les quatre incorporacions d’aquesta temporada, fins a principis del mes de setembre, quan acabi la lliga a l’Argentina. “Ja ho sabíem quan el vam fitxar, és el que hi ha. L’avantatge és que arribarà al màxim físicament”, reconeix en aquest sentit el tècnic llistat.
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta