“LiterArt Cercle”, la literatura com a eix de creació a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
24-03-2021
Actualitzat: 24-03-2021 10:51
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • “LiterArt Cercle”, la literatura com a eix de creació a Lleida
  • “LiterArt Cercle”, la literatura com a eix de creació a Lleida
  • “LiterArt Cercle”, la literatura com a eix de creació a Lleida

A partir del 17 de març i fins el 8 de maig, es podrà veure a la Biblioteca Pública de Lleida la mostra d’arts plàstiques “LiterArt Cercle”. En aquesta exposició es presentaran els treballs de 42 artistes membres del Cercle de Belles Arts de Lleida que han agafat el terme “literatura” com a eix de creació. A partir d’aquest concepte genèric i ampli els artistes han plasmat les seves obres. Algunes han sorgit d’una cita, una lectura, un llibre o un autor concrets que els han inspirat o que han marcat algun moment de les seves vides, i d’altres expressen elements del que representa per ells la literatura, ja sigui de forma abstracta o concreta.

Amb les obres plàstiques s’acompanyaran algunes de les obres literàries que han servit de pretext als artistes per conformar l’exposició. Com a activitats complementàries a aquesta exposició, la biblioteca ha programat:

  • Visita guiada a l’exposició a càrrec d’artistes participants, el dijous 8 d’abril a les 16h i a les 18h.
  • Xerrada a càrrec de l'arquitecte i divulgador d'art Miquel del Pozo. La xerrada versarà sobre obres d’art que tenen el seu origen en un text literari i tindrà lloc el dilluns 26 d’abril a les 18 h. L’acte serà retransmès en directe a través del canal de Youtube de la biblioteca.

Degut a les restriccions sanitàries, per a assistir a qualsevol d'aquestes dues activitats complementàries caldrà inscriure's prèviament a través del formulari web (places limitades). Les inscripcions s'obriran 1 setmana abans de l'activitat. L'entrada a l'exposició és lliure i no cal fer inscripció prèvia.

Comparteix

També t'interessarà