L’Ivars obre el Centenari amb un torneig benjamí

J.C. MONGE
22-09-2017
  • L’Ivars obre el Centenari amb un torneig benjamí

Un torneig de categoria benjamina, en què prendran part setze equips, entre els quals el Barcelona i l’Espanyol, obrirà demà els actes amb els quals la CE Ivars celebra el seu Centenari. “La foto més antiga data del 1917, encara que pel que sembla el club no va començar a competir fins al 1918, de forma que farem actes de celebració aquest any i el vinent”, explica Antoni Gras, president del club.

Entre els diferents actes que prepara el club per celebrar els seus cent anys de futbol destaca un àlbum de cromos en el qual sortiran els vuit equips de base amb què compta l’entitat, a banda de l’equip amateur i el femení de futbol sala. “Serà el record que quedarà del centenari. L’àlbum tindran també dades sobre la història de la CE Ivars.”

L’any vinent també se celebrarà un acte d’homenatge als presidents de l’entitat, coincidint amb la festa major de juny s’obrirà una exposició amb trofeus, fotos i fitxes antigues de jugadors, i la culminació serà un partit de futbol de l’actual equip contra un rival per determinar. En una Carta del Centenari, el club agraeix i felicita “els fundadors, socis, simpatitzants, jugadors, tècnics, famílies i juntes directives per la seua dedicació” en aquests cent anys, a part de l’“ajuntament d’Ivars d’Urgell, Diputació, consell comarcal del Pla, entitats locals i empreses col·laboradores”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?