Lleida acaba amb 26 medalles el Català de natació

REDACCIÓN
16-12-2019
  • Lleida acaba amb 26 medalles el Català de natació
  • Lleida acaba amb 26 medalles el Català de natació

La natació lleidatana va finalitzar amb un total de 26 medalles la seua participació en el Campionat de Catalunya infantil i júnior, que es va disputar a les instal·lacions del CN Barcelona. En l’última jornada, els nadadors lleidatans en van obtenir cinc (dos ors, dos plates i un bronze).

A nivell individual la gran triomfadora va ser Emma Carrasco, de la CE Inef Lleida, que va ser elegida la millor nadadora de categoria infantil de tot el campionat. La jove promesa lleidatana va guanyar ahir un or en els 200 estil i una plata formant part de l’equip de relleus 4x100 estil al costat de Carla Roure, Maria Alsina i Maria Herreros.

L’altre or de la jornada d’ahir el va aconseguir Toni Grañó, del CN Tàrrega, en la prova dels 100 esquena.

Les altres medalles de l’últim dia de competició per a la natació lleidatana les van aconseguir Maria Herreros (Inef), que va ser plata en els 100 esquena, i Clàudia Bellet (CN Lleida), que va ser bronze en els 400 lliure. Altres resultats destacats van ser els d’Aurembiaix Pifarré (CEN Balaguer), quarta júnior en els 400 lliure, i Pepe Vendrell (CN Lleida), cinquè en els 400 lliure.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?