Lleida acollirà la Final Four d'hoquei sobre patins a l'abril

JOSÉ CARLOS MONGE
28-03-2018
  • Lleida acollirà la Final Four d'hoquei sobre patins a l'abril

El pavelló Onze de Setembre de Lleida acollirà la Final Four de la Copa de la CERS d’hoquei sobre patins, els dies 28 i 29 d’abril, amb la qual cosa l’ICG Software tindrà una oportunitat històrica de proclamar-se per primera vegada campió continental i fer-ho davant de l’afició. L’oferta de Lleida va ser la millor entre les dos que finalment s’hi van presentar, de manera que el CERS Rink Hockey Commitee va designar, per unanimitat, la candidatura lleidatana. L’oferta presentada conjuntament pel Lleida Llista i la Paeria ascendia a 25.000 euros, xifra amb la qual va superar la presentada pel segon i únic aspirant, el Barcelos de Portugal, amb una oferta que no va fer pública la Federació Europea, encara que fonts pròximes al club lleidatà van indicar que era lleugerament inferior a la presentada per l’ICG.

La competició començarà el dia 28 d’abril amb la disputa dels partits entre el Voltregà i el Barcelos i l’ICG Software davant de l’Hoquei Breganze italià. Falta definir l’horari de les semifinals, encara que seria entre les 18.00 i les 18.30 la primera d’aquestes i sobre les 20.00 i 20.40 el partit dels lleidatans. La final es disputarà el diumenge dia 29, a partir de les 20.00 hores.

“Tenim equip per lluitar pel títol i jugar a casa és una fantàstica notícia, tant dins com fora de la pista”, explicava el president del Lleida Llista, Enric Duch. Va afegir que “serà un gran cap de setmana per al patinatge a Lleida, ja que també se celebra l’Europeu de Grups Xou” (vegeu el desglossament). El president va explicar que a penes s’ha de fer modificacions a l’Onze de Setembre, ja que “és un recinte que està preparat per a un esdeveniment d’aquestes característiques i més després que ja s’hi fessin algunes modificacions per acollir la Copa de Rei del 2014”, va explicar. El club també té els rellotges específics per a la competició europea, que va adquirir a començaments de temporada per poder participar en la Copa de la CERS.

La capacitat del pavelló Onze de Setembre s’ampliarà fins als 1.500 espectadors, ja que es col·locaran els mòduls desplegables. L’aforament es repartirà de forma equitativa entre els quatre clubs que hi participen i en els pròxims dies es farà pública la forma en què es podran adquirir les localitats. La setmana que ve s’espera la visita del vicepresident de la CERS, el català Lluís Ferrer, ja que inspeccionarà el recinte on es jugaran els partits de la competició, així com els hotels, la relació del quals ja s’ha facilitat als equips que participen per tal que puguin elegir el que més els agradi.

Duch no té cap dubte que el recinte estarà “ple” els dos dies. “Des de Sant Hipòlit de Voltregà es desplaçaran molta gent i des de Portugal ja ens han dit que poden venir unes sis-centes persones”, va afegir el president del club. Pel que fa la manera d’adquirir abonaments, s’informarà ben aviat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next