Lleida acull el Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina

REDACCIÓ
22-06-2022
  • Lleida acull el Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina
    Peu de foto: 
    Foto Mario Gascón - Ajuntament de Lleida

Lleida és escenari del Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina que tindrà lloc del 23 al 26 de juny de 2022, al Pavelló Barris Nord. Hi participaran 1.098 gimnastes de tot l’Estat, acompanyades per 133 entrenadors/es i tècnics/ques.

L’alcalde, Miquel Pueyo, va presidir la roda de premsa de presentació acompanyat d’Ignasi Amor, regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports; Paco Cerdà, tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida; Helena Martínez, diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional de la Diputació de Lleida; Lourdes Ravellat, representant territorial d’Esports a Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran; Maribel Moncasi, directora tècnica del Club Gimnàstic FEDAC, i Diana Plaza, secretària tècnica de la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica.

Pel que fa a la participació catalana estarà integrada per més de 300 esportistes, de les quals 38 són de Lleida, dels clubs FEDAC (20) i Gimnàstic Lleida (18).

Pueyo ha destacat la presència en la competició d’Àngela Mora (FEDAC), que va fer història el passat desembre en ser la primera gimnasta amb Síndrome de Down a participar en un torneig estatal per a esportistes sense discapacitats: “L’ajuntament aposta pel foment de l’esport de base, femení i inclusiu i en aquest campionat coincideixen aquests tres factors”.

Ignasi Amor ha subratllat l’esforç realitzat per la Paeria perquè Lleida aculli grans competicions que, a més, posin l’accent en l’esport femení i de base: “La ciutat continua apostant per aquest tipus d’esdeveniments perquè ens aporten nombrosos visitants, dels seus entrenadors i familiars, que aporten valor i coneixement de la ciutat i els seus atractius arreu. També realcen la nostra capacitat organitzadora d’esdeveniments esportius d’alt nivell. Recentment, hem tingut el Campionat d’Espanya de Clubs de Bàsquet Cadet Femení i les Copes del Rei/Reina absoluts d’Hoquei Patins”.

L’organització del Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina és a càrrec del Club Gimnàstic FEDAC, conjuntament amb la Real Federació Espanyola de Gimnàstica i l’Ajuntament de Lleida. Hi col·laboren la Federació Catalana, Secretaria General de l’Esport, Diputació de Lleida, Fundació Onat, Voluntariat de Caixa Bank, Down Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta