Lleida acull el congrés estatal d’enginyers agrònoms

REDACCIÓ
Publicat: 
27-09-2022
Actualitzat: 27-09-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida acull el congrés estatal d’enginyers agrònoms
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida
  • Lleida acull el congrés estatal d’enginyers agrònoms
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida

El Palau de Congressos de la Llotja va acollir aquest dilluns la inauguració del cinquè Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, organizat per l’Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms (ANIA) i el Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms (CGCOIA), sota el títol "Solucions de l’Enginyeria Agronòmica per al repte demogràfic".

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha participat en l’acte inaugural, en el qual ha destacat la vinculació de Lleida amb el sector agroalimentari i l’aposta de la ciutat per consolidar la seva capitalitat en aquest àmbit, vinculada la tecnologia i a la bioeconomia.

La jornada d’obertura del congrés ha comptat amb dues conferències, a càrrec de Jingyuan Xia, director de la divisió de Producció i Protecció Vegetal de la FAO, i de l'enginyera agrònoma i exministra d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient Isabel García Tejerina.

La trobada, que compta amb uns 300 inscrits, es desenvolupa fins al dia 29, data prevista de la inauguració de la Fira de Sant Miquel, el gran punt de trobada anual del sector agrari a Lleida.

Comparteix

També t'interessarà