Lleida acull la seva primera Caminada Pet Friendly i inclusiva

REDACCIÓ
Publicat: 
25-05-2023
Actualitzat: 25-05-2023 9:46
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida acull la seva primera Caminada Pet Friendly i inclusiva
    Peu de foto: 
    Associació Aremi

Ma Mercè Batlle, presidenta de la Fundació Aremi, acompanyada per Ignasi Amor, Regidor de Esports i David Melé, Regidor de l'Horta, juntament amb la representant del Col·legi de Veterinaris de Lleida, Dolors Corredera, han presentat la primera Caminada Pet Friendly i inclusiva de Lleida.

A la seu d'AREMI aquest matí s'ha presentat la proposta que l'entitat està preparant pel diumenge 11 de juny. Dues opcions: la ruta de 8km que sortirà a les 9h. i la de 3km que és totalment accessible i sortirà una hora més tard, a les 10h. La jornada acabarà amb un final de festa davant les oficines centrals d'AREMI, al carrer Mestre Tonet de Lleida, amb avituallament d'arribada i sorteig de regals.

L'esdeveniment compta amb el suport del Col·legi de Veterinaris que com ha apuntat la seva representant, Dolors Corredera: "des del Col·legi ens agrada sumar-nos a accions que promoguin la tinença responsable d'animals de companyia i més quan es parla d'esdeveniments inclusius i solidaris com aquesta caminada"

La caminada compta amb l'esponsorització d'empreses de Lleida a les quals agraïm molt el suport: Desguaces Abelló, Miranda-Serrat, Coca Cola, Plusfresc, Ilerna per destacar-ne alguns i molt especialment el de la Granja Pifarré que es on tindrà lloc l'avituallament a mig camí de la ruta de 8km.

Associació Aremi
Comparteix

També t'interessarà