Lleida, capital d’atracció de turisme cultural i gastronòmic

REDACCIÓ
Publicat: 
10-12-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida, capital d’atracció de turisme cultural i gastronòmic
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Lleida és una capital d’atracció de turisme cultural important al territori. Durant aquest pont festiu, centenars de persones s’han atansat a la capital de Ponent per gaudir dels seus atractius culturals i gastronòmics, així com les diverses propostes nadalenques com els mercats, la pista de gel o els trenets de Nadal. Cal recordar que, durant aquest pont festiu, les persones que han visitat la ciutat de Lleida també han pogut realitzar les seves compres nadalenques al tractar-se de dies d’obertura comercial.

Les principals procedències de les persones que han fet turisme a la ciutat de Lleida són Barcelona i la seva àrea metropolitana, País Basc, Madrid, Comunitat Valenciana, Navarra i Aragó, entre d’altres.

Prop de 1.900 persones han visitat el conjunt monumental de la Seu Vella de Lleida des del passat dimecres i unes 330 persones s’han atansat fins al Castell Templer de Gardeny des del dia 2 fins avui dia 10 de desembre.

L’Oficina de Turisme de Lleida ha atès prop de 850 persones en el període comprès entre el 2 i el dia 10 de desembre. El dia de més afluència a la seu municipal de turisme va ser el passat 7 de desembre amb uns 200 visitants.

Turisme de Lleida ha organitzat, per aquests dies festius, diverses visites guiades per donar a conèixer els atractius de la ciutat. Un total de 110 persones han participat en les diverses propostes turístiques que ha ofert Turisme de Lleida durant aquest pont festiu de desembre.

Comparteix

També t'interessarà