Lleida, capital de l’atletisme estatal sub-16 aquest cap de setmana

REDACCIÓ
19-07-2021
  • Lleida, capital de l’atletisme estatal sub-16 aquest cap de setmana
  • Lleida, capital de l’atletisme estatal sub-16 aquest cap de setmana

Lleida ha estat aquest cap de setmana la capital de l’atletisme estatal sub-16, en acollir el campionat d’Espanya, que s’ha desenvolupat durant dos dies a la Pista Municipal de les Basses i on han competit 650 atletes, representant els seus respectius clubs. L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presenciat aquest diumenge al matí les proves que s’han desenvolupat i ha lliurat les medalles als primers classificats de diverses modalitats atlètiques.

El paer en cap, que ha estat acompanyat pel vicepresident de la Federació Espanyola d’Atletisme i president de la Catalana, Joan Villuendas, i ha saludat organitzadors i voluntaris, ha destacat l’aposta de la Paeria per l’esport base i el seu arrelament a Lleida, on hi ha 14.000 infants i joves federats.

Miquel Pueyo ha pogut conversar amb alguns dels atletes lleidatans presents –la representació lleidatana la integraven 11 esportistes- i ha tingut l’oportunitat de felicitar Carla Cagigós, del Lleida Unió Atlètica, que ahir es va penjar la medalla de bronze en la final dels 100 metres.

L’alcalde també ha remarcat la capacitat organitzadora de la ciutat de Lleida en grans esdeveniments esportius, amb la implicació dels clubs i federacions, i ha assenyalat la repercussió econòmica que genera aquesta activitat. Durant el cap de setmana, s’han exhaurit les reserves dels hotels, obligant atletes i familiars a allotjar-se en establiments de municipis de l’entorn.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta