Lleida celebra el Dia Mundial de la síndrome de Down

REDACCIÓ
Publicat: 
26-03-2023
Actualitzat: 26-03-2023 11:24
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida celebra el Dia Mundial de la síndrome de Down
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Down Lleida ha organitzat una jornada plena d’activitats obertes a tota la ciutadania, per celebrar el Dia Mundial de la síndrome de Down. Amb aquesta diada també es volen reivindicar les capacitats de les persones amb síndrome de Down, així com la seva participació en la societat.

L’acte central, conduït per Mariví Chacón, s’ha desenvolupat a la plaça Sant Francesc i ha donat el tret de sortida amb la lectura del manifest sota el lema “No som un estereotip, som molt més” a càrrec del Tonet i l’Esther, membres de l’associació.

A continuació, s’ha celebrat un ball del grup de nadons amb l’objectiu de transmetre com ajuda la musicoteràpia a les famílies de l’associació. Així mateix, també han participat Piero Martín i la seva mare amb l’exhibició de ball tradicional del Perú anomenat “Marinera”.

La celebració ha comptat amb la presència del paer en cap, Miquel Pueyo, i dels tinents d’alcalde, Toni Postius Montse Pifarré i Paco Cerdà. Així mateix, han assistit a l’acte la presidenta de Down Lleida, Maite Montañés; el cap de l’oposició, Fèlix Larrosa; la regidora socialista, Carme Valls; i, el subdelegat del Govern, José Crespín.

Comparteix

També t'interessarà