Lleida ho té tot a punt per acollir la seva tercera Final Four de l'Europe Cup

LLEIDA.COM / Miquel de Santiago
Publicat: 
19-04-2023
Actualitzat: 19-04-2023 14:29
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • Lleida ho té tot a punt per acollir la seva tercera Final Four de l'Europe Cup
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • Lleida ho té tot a punt per acollir la seva tercera Final Four de l'Europe Cup
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • Lleida ho té tot a punt per acollir la seva tercera Final Four de l'Europe Cup
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • Lleida ho té tot a punt per acollir la seva tercera Final Four de l'Europe Cup
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • Lleida ho té tot a punt per acollir la seva tercera Final Four de l'Europe Cup
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago

Lleida acollirà per tercera vegada la Final Four de l’Europe Cup. El Lleida Llista va assolir la fita històrica de classificar-s’hi per cinquena vegada i enguany es disputaran el títol amb el Club Patí Voltregà, l’US Coutras i l’SC Braga al Pavelló Onze de Setembre de Lleida aquest cap de setmana, del 22 i 23 d’abril

Pel que fa a les entrades, el club en posarà a la venda unes 1.100 per partit, totes amb el mateix preu de 10 euros, i sortiran a la venda aquest dijous a la guixeta del Pavelló i amb reserva online, a través de l’adreça club@lleida-llista.com. L’horari de la botiga del club serà de 16:30h a les 20:30h el dijous i el divendres, mentre que el dissabte s’hi podran comprar de 14:30h a 19:30h i el diumenge de 10h a 13h. El club també ofereix una abonament de 15 euros per a 2 partits de dissabte i recorda que els menors de 6 anys podran accedir-hi gratuïtament. Els qui vinguin a comprar-la al pavelló, tindran l’oportunitat de participar en un sorteig de 40 regals de ‘merchandising’ del propi club. 

Horaris dels partits

Dissabte 22 d’abril: 

 • 16h - Semifinal #1: US COUTRAS (FRANÇA) - CP VOLTREGA STERN MOTOR (ESPANYA)
 • 19h - Semifinal #2: FINQUES PRATS CE LLEIDA (ESPANYA) - HC BRAGA (PORTUGAL)

Diumenge 23 d’abril

 • 12:30h - FINAL: GUANYADOR SEMIFINAL#1- GUANYADOR SEMIFINAL #2

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Ignasi Amor, ha destacat la importància de tornar a acollir una competició europea com aquesta a la ciutat. Recorda que el pavelló “es va omplir pel partit que va suposar el pas a la Final Four, una fita històrica que mai ningú havia aconseguit abans, i des de la Paeria, la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Lleida teníem clar des del primer moment que volíem acollir la competició”. En aquest sentit, fa una crida a omplir el pavelló i remarca que “els esdeveniments esportius aporten promoció econòmica i tenen un retorn per la ciutat”. Amor explica que la clau de l’elecció de Lleida com a seu de la Final Four ha estat les facilitats que aporta la ciutat per celebrar-hi esdeveniments esportius, tot referint-se a les bones infraestructures esportives, la qualitat de vida, la restauració i l’oci, entre d’altres. Tot plegat ha tingut molt pes per a ser escollits i també remarca que “l’hoquei es juga molt a Catalunya i és important aproximar-lo”. “Un exemple clar és la Copa del Rei i de la Reina de l’any passat, que es van disputar amb pavellons plens i la majoria d’equips catalans”, diu el regidor.

Per la seva part, el president del Lleida Llista, Enric Duch, recorda que “serà una competició molt complicada i necessitem el suport de tothom per omplir el pavelló i arribar a la final”. Respecte a l’assignació d’entrades entre els clubs, explica que l’US Coutras francès i l’SC Braga portugués esperàven a saber els preus i la mecànica, tenint en compte “les dificultats de traslladar-se d’un país a un altre”. Per això, Duch afirma que encara no s’hi han assignat entrades, però que han parlat amb els equips per tal de tenir una previsió pels diferents partits i en reservaran “perquè ningú quedi fora”. 

Lleida i la Seu d'Urgell acolliran les Lligues Catalanes ACB i Femenina
Peu de foto: 
Foto Pol Puertas (Força Lleida)

D’altra banda, el president ha volgut posar en valor i agraïr “tota la feina i l’esforç per part de la Diputació de Lleida, Generalitat i des de l’Ajuntament de Lleida perquè tot això sigui possible”, tenint en compte que que falten pocs dies per la Final Four i que se’ls hi va comunicar en plena Setmana Santa que Lleida en seria la seu. Amb tot plegat, Duch està convençut que la celebració “sortirà rodona” i que hi estan “treballant moltíssim, il·lusionats al màxim i amb els jugadors totalment implicats”. “Ens hem guanyat que tot el món de l’hoquei sapigui qui som i ens respectin”, sentència el president.

En termes econòmics, Duch i Amor expliquen que la celebració de la Final Four costarà uns 40.000 euros, dels quals hi participen les institucions per a fer possible un esdeveniment esportiu que té un retorn econòmic per la ciutat. “Si tot quadra, els números sortiran bastant rodons”, diu Duch, “tenint en compte també el finançament de les entrades i els patrocinadors”.

Comparteix

També t'interessarà