Lleida i Tàrrega recuperen la programació cultural a l'Auditori, l'Escorxador i al Teatre Ateneu

REDACCIÓ
Publicat: 
24-11-2020
Actualitzat: 24-11-2020 10:58
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida i Tàrrega recuperen la programació cultural a l'Auditori, l'Escorxador i al Teatre Ateneu

Aquesta setmana Lleida reprèn la programació cultural en el marc de LaTemporada amb dos concerts a l’Auditori Municipal Enric Granados i un espectacle al Teatre Municipal de l’Escorxador. Dijous serà el torn del Jazztardor amb un concert de primer ordre amb Chano Domínguez & Mariola Membrives amb entrades 2x1. Dissabte, l’Escorxador acollirà el Festival El Més Petit de Tots amb l’actuació de Maduixa Teatre.

Davant de la situació actual per la pandèmia, l’aforament d’aquest espectacle, dirigit a nens d’entre 2 i 5 anys, serà limitat i es faran dos funcions a les 12.00 i a les 17.00 hores. Una altra proposta cultural serà el concert de Santa Cecília Sentiments, diumenge a l’Auditori amb la Banda Municipal dirigida per Amadeu Urrea, que atansarà al públic a través del llenguatge musical i visual sentiments positius de felicitat, alegria, amistat i esperança, i també negatius, com l’odi, la ràbia, la por i la inseguretat. D’aquesta forma es commemorarà el 25 aniversari de la Banda Municipal de Lleida.

La programació també torna a Tàrrega el dissabte, 28 de novembre, amb la commovedora Celebraré mi muerte, producció de Jordi Évole i Alberto San Juan  en el qual es reflexiona sobre l’eutanàsia, al Teatre Ateneu.

La resta de muntatges suspesos ja tenen nova data que podreu consultar a l'agenda de LLEIDA.COM.

Comparteix

També t'interessarà