Lleida i UE Gardeny atansen postures sobre el conveni

J.C. MONGE
16-01-2020
  • Lleida i UE Gardeny atansen postures sobre el conveni

El Lleida Esportiu i la UE Gardeny van atansar ahir postures sobre el conveni que tenen pendent de firma des de l’estiu passat per compartir la instal·lació esportiva. Les dos parts es van reunir ahir amb el regidor d’Esports, Sergio González i, si resolen en els pròxims dies la discrepància que mantenen sobre el model de gestió compartida del club, podrien firmar el conveni la setmana que ve.

Així ho espera Sergio González, que es va confessar “molt satisfet” després de la reunió d’ahir. “Hi ha hagut un atansament entre els clubs, que han mostrat molt bona voluntat per arribar a un acord.” “Hi ha un parell de punts que han de matisar entre ells, però pensem que es podrà firmar la setmana vinent”, va afegir. “La idea és que el Lleida assumeixi la gestió del club durant els pròxims cinc anys.”

Precisament, el model de gestió compartida és l’únic punt de desacord. El Lleida vol fer-se càrrec de la totalitat de la gestió del club, és a dir, la parcel·la esportiva, l’administrativa i la social, i per la seua banda, la UE Gardeny no vol cedir l’àrea social, encara que sí que s’avé a compartir la part administrativa.

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida i representant del club a la reunió, va dir que “som més a prop de l’acord. S’ha d’aprofundir en un parell de punts sobre la gestió del club però anem en la bona línia. Ha estat una reunió productiva”, va valorar.

Per la seua banda, Àngel Castro, president del Gardeny, va dir que “per primera vegada en molts mesos anem pel camí correcte. No està fet però som molt més a prop”.

També hi va assistir Luis Serrano, portaveu de la Plataforma del Gardeny, que se’n va anar molest perquè “s’hauria de firmar el contracte que hi havia amb el FiF, però canviant el seu nom pel del Lleida i no serà així”. Castro, per la seua part, va defensar que “l’acord sobre el qual estem negociant és en un 80 per cent el que es va firmar amb el FiF”. Va admetre que l’única variació era la gestió del club, que el Gardeny considera que ha de ser compartida, mentre que el Lleida en vol la totalitat. “Hem de trobar el punt mitjà”, va concloure.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...