Lleida Ocasió canvia de data i exposarà més de 500 vehicles

LLEIDACOM / Álvaro Banzo
Publicat: 
21-02-2022
Actualitzat: 22-02-2022 8:48
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida Ocasió canvia de data i exposarà més de 500 vehicles
    Peu de foto: 
    Foto Álvaro Banzo

Aquest dilluns s’ha presentat la 25a edició del Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’ocasió), que obrirà al Pavelló 3 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida del 4 al 6 de març amb 30 expositors que presentaran una oferta de més de 500 vehicles, entre turismes, vehicles industrials, vehicles 4x4 i autocaravanes, a més d’equipaments complementaris.

El tinent d’alcalde de l’ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, ha donat inici a la presentació d’aquesta nova edició, confessant que, tenen moltes esperances en l’edició d’enguany i desitgen superar el 33% de vendes de l’any passat. “Poca gent ve a mirar, la majoria venen a comprar. És una fira importantíssima en el sector perquè és molt efectiva”.

Aquesta edició comptarà amb aproximadament uns 6.000 m2 nets, més de 500 vehicles d'un 25% d’expositors lleidatans i la resta de la província. Cerdà destaca que enguany ho han endarrerit un mes a causa de la disponibilitat dels pavellons que acostumen a utilitzar i una millor climatologia i circumstàncies, tot i que anteriorment, sempre s'ha celebrat la fira el primer cap de setmana de febrer.

El representant de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Marc Cerón, assenyala que cada vegada la fira guanya espai i això és bona senyal. Aquesta fira suposa un aparador pels establiments lleidatans del sector de l’automoció i “és un referent per les terres de Lleida, és un moment per poder comprar per les famílies”.

Cerón creu que aquesta serà una molt bona oportunitat, perquè 2022 serà l’últim any que els vehicles sense etiqueta ecològica podran circular per la ciutat i la fira estimularà la compra dels vehicles.
 

Comparteix

També t'interessarà