Lleida promou el nou Museu Morera en la Xarxa de Ciutats AVE

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
30-05-2024
Actualitzat: 30-05-2024 11:19
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida promou el nou Museu Morera en la Xarxa de Ciutats AVE
    Peu de foto: 
    Reunió assemblea ciudades AVE ©Ajuntament de Lleida

Lleida incorpora el recentment inaugurat Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida, conegut com el Morera, a les campanyes de promoció de la Xarxa de Ciutats AVE. Aquest nou atractiu turístic formarà part dels dossiers turístics de cada ciutat que integra la xarxa, i el pròxim butlletí de la Xarxa inclourà un article dedicat al Morera. La regidora de Cultura i Promoció de la Ciutat, Pilar Bosch, ha assistit a l’assemblea que la Xarxa de Ciutats AVE ha celebrat aquest dimecres a Saragossa, on es van presentar les noves accions promocionals i material de difusió, destacant el patrimoni històric, cultural i gastronòmic de Lleida.

Unes 3.500 persones visiten el nou MORERA el seu primer cap de setmana
Peu de foto: 
Ajuntament de Lleida

Assemblea i Reunions Tècniques

Durant l’assemblea i les reunions tècniques celebrades dimarts i dimecres, es van dur a terme sessions de treball col·laboratives per definir les estratègies i el nou model de promoció turística de la Xarxa. L’objectiu és professionalitzar i potenciar les accions comercials a nivell nacional i internacional, compartint iniciatives i sinergies entre les diferents ciutats membres.

Història i Objectius de la Xarxa de Ciutats AVE

Lleida és una de les ciutats fundadores de la Xarxa de Ciutats AVE, que enguany compleix 20 anys. Aquesta xarxa va ser creada per realitzar accions promocionals conjuntes, projectes estratègics, intercanviar experiències i impulsar el turisme entre les ciutats connectades pel tren d’alta velocitat. Actualment, la xarxa està formada per 34 destinacions i inclou ciutats com Albacete, Alacant, Barcelona, Madrid, Sevilla, entre altres, així com dues comunitats autònomes: Andalusia i Castella - La Manxa.

Participació en Esdeveniments Turístics

La Xarxa de Ciutats AVE participa anualment en diversos esdeveniments turístics importants com Fitur, B-Travel, Aratur, Intur, i altres a nivell nacional. També té presència internacional en esdeveniments com l’ITB de Berlín, la WTM de Londres, i jornades a la Xina, Japó, Corea, entre altres països.

Amb aquesta nova inclusió del Museu Morera, Lleida continua reforçant la seva oferta turística i cultural, destacant-se com una destinació clau dins de la Xarxa de Ciutats AVE.

Comparteix

També t'interessarà