Lleida tindrà FP agrària dual en empreses i de disseny multimèdia

SEGREcom
10-05-2014
  • Lleida tindrà FP agrària dual en empreses i de disseny multimèdia

L'oferta d'FP a Lleida per al pròxim curs tindrà novetats com un cicle de grau superior en ramaderia i assistència en sanitat animal en modalitat dual (amb pràctiques remunerades en empreses), que s'impartirà a l'Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer, i un altre de semipresencial de grau mitjà en producció agropecuària, que s'impartirà a l'Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega. El director general d'Alimentació i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, i el d'Agricultura, Miquel Molins, van presentar ahir aquests cursos a les empreses, organitzacions i cooperatives del sector. La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va explicar que les places d'FP dual a Catalunya passaran de les 1.536 actuals a les 3.527 el pròxim curs i els centres que l'ofereixen augmentaran un 30% (de 52 a 117) i impartiran 63 cursos en col·laboració amb 350 empreses.

Així mateix, l'institut Caparrella també estrenarà FP de la família de les arts gràfiques amb un cicle de grau mitjà de preimpressió digital i un altre de grau superior de disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia. Aquest últim capacitarà els alumnes per dissenyar productes gràfics, envasos i embalatges; editar publicacions impreses i electròniques; i gestionar la publicació editorial efectuant la pròpia publicació, així com el servei d'atenció al client, els protocols de qualitat i seguretat i respectant el medi ambient. Tal com va publicar aquest diari, la Caparrella també donarà FP de vídeo, discjòquei i so i l'Escola d'Hostaleria, d'elaboració de productes alimentaris.

Respecte a la possibilitat de cursar assignatures de batxillerat a través de l'Institut Obert de Catalunya, s'implantarà en les modalitats de ciències i tecnologia i en humanitats i ciències socials a l'institut de Torrefarrera.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next