Lleida vibra amb el millor autocròs

REDACCIÓ
15-04-2019
  • Lleida vibra amb el millor autocròs
  • Lleida vibra amb el millor autocròs

Un total de noranta-set vehicles es van donar cita al XXI Autocròs Ciutat de Lleida-CEAX, segona prova de l’Estatal de l’especialitat, les finals del qual es van disputar ahir al Circuit de Lleida, amb una longitud de 1.292 metres al denominat traçat per joker lap que es farà servir en la cursa. Aquesta variant al circuit, coneguda en l’argot automobilístic com joker lap, fa que els pilots hagin de recórrer més metres que una volta normal. Aquest element innovador, molt utilitzat en el Mundial de Ral·licròs, pretén que la competició guanyi en emoció, com així va passar.

La jornada dominical va començar amb la disputa de mànegues classificatòries

Els guanyadors a les diferents finals van ser Perfecto Calviño (Peugeot 208) de l’escuderia gallega Yacar Racing a la Divisió I, Cristian Escribano (Citroën Saxo) de l’Automóvil Club Zamora a la Divisió II, Joan Enric de María (Speedcar TTX) de l’Escuderia Lleida a la Divisió III, Antonio Muiños (Semog Bravo Sport) d’Ares Racing a la Divisió Car Cros, Antonio Herrerías (Yacar Cros) de Yacar Racing en Car Cros Júnior i Daniel Remuiñán (Yacar Cros) de Yacar Racing en Car Cros Promoció.

A més a més, Joan Salichs (Seat Ibiza), a la Divisió II, i Eduard Bañeres, a la Divisió Júnior Car Cros, van acabar en segona posició. Els dos pilots pertanyen a l’Escuderia Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta