LleidaJove d'excursió a la Faiada de Malpàs

REDACCIÓ
Publicat: 
13-11-2022
Actualitzat: 13-11-2022 9:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • LleidaJove d'excursió a la Faiada de Malpàs
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

LleidaJove se n'anava d'excursió ahir dissabte fins a la Faiada de Malpàs, amb joves de 13 a 30 anys de la ciutat, amb la col·laboració del Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes. En aquesta activitat hi ha participat més de 55 joves, a més dels guies de muntanya i responsables de Joventut.

L’itinerari de l’excursió d’un dia per aquest espai natural protegit, situat al nord-oest del Prepirineu central, ha transcorregut per algunes de les pistes forestals, amb boscos de fulla caduca i d’una vegetació pròpia de les muntanyes prepirinenques. Al final de la ruta, s’ha arribat a la muntanya de la Faiada de Malpàs, prop de 1.700 m d’alçada, per gaudir de les vistes sobre l’embassament d’Escales, el riu Noguera Ribagorçana i la localitat d’El Pont de Suert.

Aquesta ruta senderista s’emmarca dins de la programació de tardor de LleidaJove i la seva finalitat és atansar als joves a la natura més propera, descobrint fauna i vegetació, alhora que realitzen una activitat de lleure saludable dins de l’àmbit esportiu.

Comparteix

També t'interessarà