Lleida.net ja és la primera empresa local que cotitza a la Borsa de Nova York

REDACCIÓ
03-11-2020
  • Lleida.net ja és la primera empresa local que cotitza a la Borsa de Nova York

L’empresa de serveis tecnològics Lleida.net va començar ahir a cotitzar a la Borsa de Nova York, en el segment OTCQX Best Market d’OTC Markets.

Les accions de Lleida.net han arribat a revaloritzar-se en borsa fins a un 940 per cent durant aquest any 2020 i, amb aquest nou pas, es converteix en la primera empresa que cotitza alhora a BME Growth (Madrid), Euronext Growth (París) i OTCQX a Nova York. Durant aquest any, s’ha convertit en l’empresa de més creixement borsari a Europa i un dels principals èxits borsaris del món.

Al tancament de mercat d’ahir, els títols de Lleida.net s’intercanviaven a Madrid a 9,00 euros i a París a 8,70 euros. La seua capitalització borsària supera els 140 milions d’euros.

En la cerimònia de toc de campana, que es va celebrar de manera virtual, hi van participar membres del Consell d’Administració de la companyia, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i els principals directius d’OTC, on cotitzen 11.000 valors.

“Cotitzar a OTCQX és un pas clau al nostre camí per convertir Lleida.net en una empresa veritablement global”, va manifestar el conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?