Lleida.net té mig milió de benefici d’explotació

SEGREcom
17-01-2017
  • Lleida.net té mig milió de benefici d’explotació

Lleida.net, empresa de l’àmbit de la certificació i la notificació electrònica, ha tancat l’exercici 2016 amb un benefici brut d’explotació (Ebitda) positiu de mig milió d’euros, la qual cosa implica una millora sobre el benefici abans d’impostos registrat el 2015. En concret, representa un augment del 29%. Respecte al quart trimestre, ha arribat als 410.000 euros, de manera que és el segon trimestre consecutiu amb Ebidta positiu. En el segon semestre va assolir els 769.000 euros. En la segona meitat de l’any, la companyia va obtenir un benefici abans d’impostos de 188.000 euros, “la qual cosa situa Lleida.net en una situació òptima per consolidar al llarg d’aquest any la tendència positiva en el creixement de negoci i marges que ha marcat la seua activitat durant el tercer i quart trimestre del 2016”, segons va informar ahir la companyia.

Per a Sisco Sapena, director executiu o CEO de Lleida.net, “els resultats obtinguts demostren que estem treballant en la direcció correcta, i això ha quedat plasmat en la contínua evolució a l’alça en les principals magnituds del nostre compte de resultats. El segon semestre ha suposat un clar canvi de tendència respecte a uns primers mesos de l’any marcats per una atonia generalitzada al mercat. En els últims dos trimestres del 2016, hem registrat un avenç gràcies a l’excel·lent tasca en l’àmbit comercial, amb més nombre de clients i augment de consum dels existents, així com per l’esforç en el manteniment de costos”.

Lleida.net va registrar unes vendes de 7,7 milions durant el 2016. En concret, la xifra de vendes en l’últim trimestre de l’any va créixer un 14% en comparació amb el tercer trimestre del 2016, fins als 2,3 milions. Així mateix, la facturació del grup del juliol al desembre va ser un 26% superior a la del mateix període de l’exercici 2015.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?