Llibertat amb càrrecs pel detingut per fer tocaments a menors a les Festes de Tardor de Lleida

ACN
Publicat: 
03-10-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Llibertat amb càrrecs pel detingut per fer tocaments a menors a les Festes de Tardor de Lleida
    Peu de foto: 
    Laura Cortés (ACN)

El jutjat de guàrdia de Lleida ha deixat en llibertat amb càrrecs l'home detingut dissabte a la nit per la Guàrdia Urbana acusat de fer tocaments de caire sexual a quatre noies menors d'edat a la zona de concerts de les Festes de Tardor, a l'avinguda Rovira Roure de Lleida. L'home, de 27 anys i nacionalitat senegalesa, ha passat a disposició judicial aquest dilluns i, tot i que el jutjat no ha ordenat cap mesura cautelar, segueix la investigació contra ell per quatre delictes d'abús sexual.

Els fets es van destapar quan una de les noies, de 17 anys, va anar al punt lila instal·lat a la zona i va avisar que un home li havia refregat les parts al cul. Després, dues joves de 14 anys i una altra de 15 també van alertar al punt lila que aquest individu els havia fet el mateix i tot seguit es va activar el protocol d'actuació en aquests casos.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida que estava al lloc va detenir al suposat agressor que coincidia amb la descripció facilitada per les víctimes. Les joves que van patir els tocaments van presentar denuncia el mateix dissabte a la nit.

Comparteix

També t'interessarà