Llívia vol destinar els diners del futur 'pipican' a la millora del Centre Cívic

REDACCIÓ
07-10-2019
  • Llívia vol destinar els diners del futur 'pipican' a la millora del Centre Cívic
  • Llívia vol destinar els diners del futur 'pipican' a la millora del Centre Cívic

Els veïns de Llívia han decidit en assemblea renunciar al ‘pipican’, que va guanyar el concurs dels pressupostos participatius del 2018, i destinar els 50.000 euros que hi ha reservat per aquest projecte a la remodelació del Centre Cívic del barri i a la reforma dels lavabos del mateix equipament.

Malgrat haver guanyat el concurs participatiu convocat en el seu dia, el nou equip de Govern municipal havia copsat el rebuig de gran part de la comunitat veïnal de Llívia a destinar els diners d’aquesta partida a la construcció d’un ‘pipican’, tenint en compte altres mancances prioritàries del barri.

Des de la Paeria, s’ha estat receptiu a aquesta inquietud, per la qual cosa s’ha celebrat una assemblea veïnal, perquè fos la mateixa comunitat que en el seu dia va decantar-se per una opció, la que es pronunciés, si calia revocar-la. Fet que ha succeït, ja que la totalitat dels veïns assistents a la trobada, que ha tingut lloc al Casinet de Llívia, han votat en el mateix sentit.

Els veïns havien fet arribar tres possibles alternatives a les quals destinar els 50.000 euros dels pressuposts participatius del 2018: el tancament de la pista poliesportiva, la remodelació del Centre Cívic i la construcció d’un ascensor extern en el mateix equipament.

A l’inici de l’assemblea, el regidor de Llívia, Joan Ramon Castro, ha informat que la proposta del tancament de la pista era inviable per raons tècniques, segons l’informe dels tècnics d’Urbanisme, i que la construcció de l’ascensor excedia la quantia pressupostària que hi havia reservada. Un sobrecost que complicava l’execució de l’obra i la seva justificació en els comptes municipals. Donada aquesta circumstància, els regidors han informat de la voluntat de l’equip de Govern a incloure el projecte de l’ascensor en els pressupostos ordinaris del pròxim exercici.

Un cop finalitzada l’explicació dels responsables del Govern municipal a les preguntes dels assistents, s’ha produït la votació, que per unanimitat ha determinat destinar els 50.000 euros dels pressupostos participatius del 2018 a la remodelació del Centre Cívic.  

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next