Llotja i Auditori mantenen el programa de teatre i música

REDACCIÓ
17-10-2020
  • Llotja i Auditori mantenen el programa de teatre i música

Les noves restriccions i mesures sanitàries aprovades per la Generalitat per fer front al coronavirus també afecten el sector cultural, encara que un bon nombre d’equipaments resisteixen i mantenen la programació, almenys durant aquest cap de setmana. Sí que es va veure afectat ahir l’acte solemne d’entrega del títol de Fill Predilecte de Lleida a l’escriptor Josep Vallverdú, previst a la tarda a la Seu Vella però que va ser ajornat tot just unes hores abans. En canvi, Llotja i Auditori obren al públic amb les preceptives limitacions d’aforament al 50%.

Al teatre públic lleidatà podrà veure’s a les 20.30 hores el muntatge Rostoll cremat, la nova obra del dramaturg Toni Gomila (Acorar), en col·laboració aquest cop amb Oriol Broggi (La Perla 29). Rostoll cremat és una història de cobdícia i ambició sobre la Mallorca en la qual es buscarà el sol a l’hivern, la que s’omple a vessar de turistes a l’estiu, en definitiva, sobre les llums i les ombres del turisme en una metàfora escènica de la societat en què vivim. També l’Espai Orfeó acollirà avui (20.30) la inauguració del Festival Interfado, amb la cantant francoportuguesa Bévinda, després del trasllat del concert des del Cafè del Teatre, que sí que ha tancat les portes. Per la seua part, l’Auditori Enric Granados acollirà demà a les 19.00 hores el recital In Memoriam, en el qual el Cor de Cambra de l’Auditori interpretarà fragments de rèquiems de compositors com Mozart, Fauré o Rutter, que s’alternaran amb poemes de Màrius Torres, Joan Margarit o Martí i Pol, entre altres autors, en la veu de l’actor Manel Barceló.

D’altra banda, el Teatre Ateneu de Tàrrega tenia previst acollir ahir a la nit el concert conjunt d’El Petit de Cal Eril i Ferran Palau. Al contrari, el Teatre Foment de Juneda va anunciar l’ajornament fins al 21 de novembre (20.00) de l’acte que havia de protagonitzar avui Sidonie, amb un recital acústic amb els temes del seu nou àlbum, El regreso de Abba, i la presentació del llibre homònim del cantant del grup, Marc Ros. Cervera manté demà (19.00) al paranimf de la Universitat el concert dels quartets Teixidor i Altimira dedicat a l’Octet de Mendelssohn, mentre que Aitona acollirà demà a les 12.30 hores a la plaça davant del pavelló poliesportiu l’actuació musical del grup Pepet i Marieta, amb aforament limitat, mascareta obligatòria i distància interpersonal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta