⏯️ Llum verda a la pròrroga dels ERTO fins al febrer i a les ajudes per a autònoms

ACN
Publicat: 
14-10-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Llum verda a la pròrroga dels ERTO fins al febrer i a les ajudes per a autònoms

El Congrés dels Diputats ha donat llum verda a la pròrroga dels Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) fins al 28 de febrer i a les ajudes per a autònoms. La cambra baixa ha convalidat el decret amb un suport gairebé total amb 294 vots a favor -el PP inclòs-, un en contra i 53 abstencions (Vox). El govern espanyol, sindicats i patronals van acordar a finals de setembre allargar un mes més els expedients vigents fins al 30 de setembre i, a partir del novembre, unes noves condicions que fixen que les empreses que ofereixin formació als treballadors accediran a exoneracions superiors en les quotes de la Seguretat Social.

Es tracta de la sisena pròrroga dels ERTO, que ha defensat la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, aquest dijous al Congrés.

El decret també inclou l'extensió de les prestacions als autònoms que es van posar en marxa per minimitzar l'impacte de la crisi de la covid-19. Els beneficiaris d'aquestes ajudes són aquells autònoms que ja gaudien de protecció de l'administració.

Comparteix

També t'interessarà