L'oli i productes km 0, també 'online'

REDACCIÓ
08-04-2020
  • L'oli i productes km 0, també 'online'

L’estat d’alarma pel coronavirus ha disparat les vendes de productes agroalimentaris online. Un dels sectors en els quals s’ha notat aquest canvi de tendència és el de l’oli, ja que també ha augmentat el consum d’aquest producte a les llars. El president de la DO Garrigues, Enric Dalmau, va explicar ahir que “les vendes que s’han perdut en les cooperatives queden cobertes al 80 per cent per les vendes online”. Va apuntar que han començat una campanya per donar a conèixer que els clients poden rebre a casa l’or verd de totes les cooperatives de la DO.

Així mateix, el Parc Natural de l’Alt Pirineu ha començat la campanya Del Parc al Plat per oferir cistelles amb productes locals a preus especials i fer front al descens de vendes del sector per la crisi del coronavirus, que ha tancat restaurants i ha anul·lat fires a tot Catalunya. Un dels certàmens que s’han cancel·lat és el d’Arrós de Cardós, on es venen els productes del territori d’aquest paratge natural i que s’havia de celebrar a finals de maig.

Així, en el marc d’aquesta campanya, que agrupa una desena de productors del Pallars Sobirà i de l’Alt Urgell, s’ofereixen set lots diferents, dos dels quals són vegetarians, i s’enviaran a clients de tot Catalunya. La campanya permet posar directament a disposició del públic productes del territori del parc com carn, formatge, vi, cervesa, infusions, pastes o embotit.

Els set lots tenen un preu que oscil·la entre els 42 i els 129 euros. Les comandes es canalitzen a través del web delparcalplat.fempirineu.cat i es poden recollir a la Formatgeria del Tros de Sort i també a domicili.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next