L'Onze de Setembre, llest al cap d'un mes de negar-se

SEGREcom
08-10-2014
  • L'Onze de Setembre, llest al cap d'un mes de negar-se

L'ICG Software ja podrà entrenar-se aquest divendres de cara al partit de diumenge davant del Cerceda, ja que les obres de reposició del parquet a l'Onze de Setembre estaran acabades demà, gairebé un més després que la instal·lació s'inundés arran d'una tempesta. Si ho desitgen, els jugadors ja podran fins i tot trepitjar demà el parquet. En qualsevol cas, no es pintaran les línies perquè no dóna temps que s'eixugui, amb la qual cosa estaran marcades amb cinta provisional.

Albert Folguera, tècnic del Llista, celebrava poder entrenar-s'hi divendres, encara que considera que l'equip necessitaria un dia més. "Dijous podrem patinar, però no entrenar-nos, perquè faltarà alguna tanca. Entrenar-nos només un dia ho veig una mica just, però sóc conscient de com han anat les coses." Folguera va explicar que valorarà si demà trepitgen o no el parquet, ja que l'entrenament l'hauran de fer al pavelló de la Bordeta.

El tècnic també es va mostrar partidari que les línies no es pintin la setmana que ve, ja que el següent partit torna a ser a casa i davant d'un altre rival directe, l'Alcoi. "Tornem a jugar el dia 19 a casa i no vull perdre més dies d'entrenament. Ja donem massa avantatge al rival d'aquest diumenge. Prefereixo que es pintin les línies després de jugar amb l'Alcoi."

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta