⏯️ L’Urgell promou les polítiques d'igualtat entre el jovent amb la campanya Visiblxs

REDACCIÓ
14-01-2021
  • ⏯️ L’Urgell promou les polítiques d'igualtat entre el jovent amb la campanya Visiblxs
  • L’Urgell promou les polítiques d'igualtat entre el jovent amb la campanya Visiblxs

Dins del Projecte per promoure polítiques d'igualtat, perspectiva de gènere i LGTBIQ+, subvencionat per la Diputació de Lleida i el SIAD del CCUrgell.

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Urgell  ha volgut col·laborar amb el Departament d’Igualtat de Gènere i dur a terme un vídeo on fossin protagonistes joves de la comarca de l’Urgell del col·lectiu LGTBIQ+ amb l’objectiu deconscienciar i sensibilitzar la població en aquest àmbit.Per fer-ho, s’ha contractat una empresa especialista en màrqueting, també de la nostra comarca.

Durant el mes de desembre es va fer una crida per buscar persones que volguessin col·laborar en la iniciativa i visquessin a la comarca de l’Urgell, per tenir visions properes i reals sobre el col·lectiu LGTBIQ+.
Així doncs, s’ha elaborat un vídeo de 3 minuts de duració on 4 joves són els protagonistes i expliquen els seus sentiments, emocions i vivències viscudes.

Amb aquesta acció el que es pretén és posar èmfasi en la conscienciació tant del jovent de la comarca com de la resta de la població sobre les persones d’aquest col·lectiu, una tasca en la qual ja treballa l’Oficina Jove de l’Urgell i que ara fa un pas més.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?