Màgia a l’abast de tothom

M. CABELLO
06-10-2018
  • Màgia a l’abast de tothom

Atansar la màgia a tots els públics. Aquest és l’objectiu del festival Montgai Màgic, que ahir va destinar la seua segona jornada a les persones amb discapacitat. Uns tres-cents usuaris i monitors d’una desena de centres especialitzats van acudir a la cita, que va incloure una xocolatada i tallers de màgia. Una de les activitats més populars de la jornada va ser l’espectacle i el curs de Centenarius, una activitat que va agradar molt a uns entusiastes aprenents de mags. Tanmateix, el fermall d’or el va posar la gala solidària Mags del Món, així com la sessió de Màgia Pocavergonya.

L’alcalde d’aquesta localitat de la Noguera, Jaume Gilabert, va aplaudir l’èxit d’aquesta iniciativa, que enguany celebra el seu desè aniversari. “Montgai Màgic s’ha convertit en una festa consolidada que cada any pretén atreure els millors professionals d’aquest àmbit”, va explicar Gilabert, al mateix temps que va assegurar que “esperem que aquest cap de setmana Montgai es converteixi en màgica per a centenars de persones”. I és que l’acte d’inauguració oficial tindrà lloc aquesta tarda de la mà dels artistes Brando y Silvana, que oferiran l’espectacle El tahúr y la florista (18.00 hores).

Per celebrar el desè aniversari d’aquesta iniciativa, durant tot el cap de setmana actuaran mig centenar de mags de trajectòria internacional. Entre les propostes d’avui destaca el Cleptomago (12.00 hores); No busques fuera, la magia está en ti (17.00); Oh Kus Pokus (18.45); i Flipalus, a càrrec del Mag Gepis (19.15).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?