Mal inici d'any pel Vila-sana

10-01-2021
Actualitzat: 10-01-2021 13:28
  • Mal inici d'any pel Vila-sana

El Vila-sana va començar el 2021 amb una derrota. Va perdre per 3-2 a la pista del Palau de Plegamans, líder invicte de la categoria, que no va poder segellar la victòria davant de les del Pla d’Urgell fins a l’últim minut del partit. Les jugadores que entrena Jordi Capdevila van posar en un compromís l’equip local, però no van aconseguir l’objectiu de sumar punts.

El Vila-sana rebrà dissabte que ve el Sant Cugat en un partit clau, ja que en cas de victòria ja tindrien pràcticament assegurada la salvació, mentre que si no sumen el triomf se’ls complicarà l’objectiu d’acabar aquesta fase de la Lliga entre els quatre primers equips.

El Vila-sana va jugar un bon partit amb el líder, però va haver d’anar pràcticament sempre amb l’electrònic en contra. El Palau de Plegamans va marcar l’1-0 al minut 7, gràcies a un gol d’Aina Florenza. L’equip lleidatà no va acusar el cop, va continuar buscant la porteria local i va empatar a cinc minuts del descans amb un gol de Teresa Payá (1-1). El duel es va mantenir equilibrat durant la segona part, però el Vila-sana no va trobar el camí del gol. Sí que ho va fer l’equip local que, de nou gràcies a l’encert d’Aina Florenza, va anotar el 2-1 al minut 31. L’equip del Pla va mantenir el nivell i va tornar a trobar el premi amb el 2-2, anotat per Joana Comas al minut 40.

Amb deu minuts al davant tot estava obert i les lleidatanes van tenir un parell d’ocasions clares per posar-se avançar-se en el marcador, però no ho van aconseguir. En canvi, quan semblava que l’empat ja seria definitiu, les de Capdevila es van quedar sense el premi del punt que mereixien. A escassament un minut per al final, Berta Busquets va marcar el 3-2 que va deixar la victòria a casa.

Després del partit, Jordi Capdevila va dir que estava satisfet pel partit que havien fet les seues jugadores, encara que va lamentar la manca de premi. “Els hem jugat de tu a tu però ens han marcat al final”, va explicar. “Hem competit bé, hem tingut ocasions per posar-nos al davant i la segona part ha estat nostra, però no ha pogut ser”, va valorar.