Manolo García omple de ritme el Teatre de la Passió de Cervera

REDACCIÓ
10-06-2019
  • Manolo García omple de ritme el Teatre de la Passió de Cervera

El cantant Manolo García va aconseguir omplir el Gran Teatre de la Passió de Cervera amb 1.500 espectadors dissabte passat a la nit amb el concert de la seua primera gira en format acústic.

Manolo García va fer aixecar de les butaques el públic, molt entregat, que no va parar de cantar i ballar al ritme d’aquest cantant i compositor amb més de 40 anys de trajectòria, que va oferir un concert ple de llum i color.

A la seua gira Acústico, el que va ser cantant de Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila va deixar la parafernàlia elèctrica que l’ha acompanyat aquests últims anys i va apostar per revisar el seu repertori amb una altra sonoritat a través de les cordes de les guitarres espanyoles i acústiques.

Malgrat posar l’accent en el format acústic, el cantant i compositor de Barcelona va estar acompanyat sobre l’escenari amb tota la seua extensa banda: Ricardo Marín, Víctor Iniesta i Josete Ordóñez (guitarres espanyoles, acústiques i llaüt), Juan Carlos García (piano, percussió i cors), Olvido Lanza (violí i violoncel), Charly Sardà (percussions) i Íñigo Goldaracena (contrabaix i acordió).

García oferirà més d’una trentena de concerts en la seua gira Acústico, que van començar a començaments d’abril i s’allargaran fins a finals de desembre. Cervera és l’únic municipi programat fins al moment de Lleida. La gira acabarà el proper 28 de desembre al Palau de la Música de Barcelona, l’endemà d’actuar al Liceu de la capital.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta