Marc Martínez: “Ens va costar adaptar-nos a les idees del nou entrenador”

J.C.M.C.
16-05-2019
  • Marc Martínez: “Ens va costar adaptar-nos a les idees del nou entrenador”

La plantilla del Lleida, que ahir va tornar a la feina, no troba una explicació al que li ha succeït aquesta temporada, més enllà de l’evidència que van fer una primera volta molt bona i una segona decebedora, encara que Marc Martínez va apuntar que els va costar adaptar-se al nou entrenador, Joan Carles Oliva, a banda de reconèixer que els va sorprendre la destitució de Gerard Albadalejo. “Quan hi ha un canvi d’entrenador canvien coses i a nosaltres ens va costar molt adaptar-nos a les idees del nou entrenador”, va explicar el centrecampista, que va afegir que “passaven les setmanes i ens vèiem incapaços de guanyar ningú”.

Sobre la destitució d’Albadalejo, va dir que la plantilla no l’esperava i va afegir que “havíem acabat l’any primers, però estàvem en una bona situació, tercers o quarts, però érem allà. Sabíem que podia passar, perquè quan tens un objectiu ambiciós i falles tres o quatre partits, pot passar, però no ho esperàvem”, va insistir. “Va venir un entrenador nou, amb les idees molt clares, però ens va costar i el temps se’ns va tirar a sobre.”

Encara que qualifica la temporada de “decebedora”, discrepa que pugui parlar-se de fracàs perquè “nosaltres ho hem intentat fins al final, mai ens vam deixar anar. La dinàmica ha sigut horrorosa, però això no vol dir que ens hàgim deixat anar”, va insistir.

També va mostrar la seua voluntat de complir l’any de contracte que li queda amb el Lleida. “M’agradaria continuar. Tinc contracte i el 12 de juliol vindré aquí, tret que em diguin que no vingui”, va explicar.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next