Màrquez estarà acompanyat per 700 fans a Motorland

SEGREcom
20-09-2014
  • Màrquez estarà acompanyat per 700 fans a Motorland

Malgrat que Marc Màrquez no podrà ser campió a Alcanyís, els seus aficionats més acèrrims no han volgut deixar passar l'oportunitat de donar supart al seu ídol des de les grades i per això diumenge vinent dia 28 al circuit Motorland Aragón una part de la tribuna es tenyirà completament de roig amb la presència de 700 membres del Fan Club, dos-cents més dels que hi van anar fa un any.

Serà la segona sortida més multitudinària que organitza el club d'aficionats del pilot de Cervera, superant la de fa uns mesos a Montmeló, on van acudir poc més de mig miler, i lluny encara dels més de 1.000 que van veure en viu i en directe la consecució del seu primer títol mundial de MotoGP l'any passat al traçat de Xest.

El Fan Club ja havia previst diferents festejos en previsió que Marc arribés a la cita aragonesa amb opcions de ser campió del món de forma matemàtica. No obstant això, el seu fiasco de fa una setmana a San Marino ho ha evitat, malgrat que l'afluència d'aficionats tornarà a ser massiva, com ja ve sent habitual en l'últim any i mig.

A més de les banderes roges amb el número 93, els seguidors també faran onejar banderes blaves amb el dorsal 12 d'Àlex Màrquez, segon classificat de Moto3 i que podria situar-se fins i tot líder si guanya i Miller queda fora del podi.

D'altra banda, Ramon Màrquez, president del Fan Club, va confirmar ahir que la festa de celebració del títol de Marc a Cervera, sempre que el lleidatà faci bons els pronòstics, no se celebrarà fins que conclogui la temporada, independentment de quan aconsegueixi la victòria.

"Marc vol que hi sigui Àlex, que s'està jugant el títol de Moto3, i per aquest motiu hem decidit que la festa la farem després de Xest, previsiblement dissabte després del gran premi", va assenyalar el president del Fan Club, que ja ha superat els 1.100 socis.

la festa, al final

Les celebracions a Cervera pel més que segur títol de Marc es faran després de Xest

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?