Márquez: “Tinc ganes de començar la recuperació”

REDACCIÓ
29-11-2019
  • Márquez: “Tinc ganes de començar la recuperació”
  • Márquez: “Tinc ganes de començar la recuperació”

Marc Márquez, que va ser intervingut dimecres de l’espatlla dreta, va publicar ahir una imatge al seu compte oficial de Twitter amb un missatge d’optimisme, després d’un nou contratemps que l’ha portat a passar pel quiròfan. “Bon dia! Ja estic més o menys despert. L’operació ha sortit bé i ara ja hi ha ganes de començar la recuperació. Gràcies pels missatges de suport”, va escriure el sis vegades campió del món de MotoGP.

En l’operació de Márquez van participar els doctors Xavier Mir, Víctor Marlet i Teresa Marlet, membres d’Institut Català de Traumatologia i Medicina de l’Esport (ICATME). “Ha estat una operació preventiva perquè no era la mateixa que a les luxacions repetitives del costat esquerre, però es va valorar que una vegada finalitzada la temporada calia estabilitzar l’espatlla que sortia, utilitzant la mateixa tècnica que es va fer a l’espatlla esquerra, o sigui, una fixació amb un límit ossi”, va explicar el doctor Mir. “Ha estat una mica menys agressiva, ja que ens hem estalviat una part de l’operació, que era l’artroscòpia”, va afegir. “Els pilots trenquen sempre totes les regles i esperem que sigui semblant a quan es va operar de l’espatlla esquerra, encara que no estarà al cent per cent per al primer test de Qatar”, va confirmar Mir després de l’operació.

El campió del món de Moto2 va ser al circuit lleidatà amb els alumnes de l’Allianz Motor Camp

Per la seua part, Àlex Márquez va visitar ahir l’Allianz Junior Motor Camp, que se celebra fins demà al circuit de Rufea i que compta amb una vintena de nens de 10 a 13 anys que estan perfeccionant les seues capacitats de pilotatge en off road. El campió del món de Moto2, que la temporada vinent serà company del seu germà a l’equip Repsol Honda de MotoGP, va estar acompanyat per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo. L’objectiu del campus, que assoleix la cinquena edició, és la millora de la tècnica dels pilots en traçats de motocròs i flat track, amb l’experiència dels lleidatans José Luis Martínez i Xavier Galindo.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next