Marrasé i Gabriel, líders de la Xallenge Duaigües

09-03-2015
Actualitzat: 09-03-2015 9:21
  • Marrasé i Gabriel, líders de la Xallenge Duaigües

Àlex Marrasé i Ramona Gabriel es van coronar ahir en la primera de les dos jornades de la VI Xallenge David Duaigües, disputada a Almatret, que va comptar amb la participació d'uns 500 ciclistes. El pròxim cap de setmana tindrà lloc a Seròs la segona prova d'aquesta ja clàssica del calendari lleidatà en BTT.

Marrasé va necessitar 2 hores, 10 minuts i 8 segons per recórrer els 45 quilòmetres de la carrera llarga. Ricard Domingo, amb el mateix temps, i Albert Turné (2 h 12' 08'') van completar el podi. En la categoria femenina, la victòria de la lleidatana Ramona Gabriel va ser molt més clara, 2 h 33'46'', per les 2 h 58'20"de la seua immediata perseguidora, Carla Pirla, i les 3 h 17'17" de Montse Masip, tercera. La cursa curta, d'uns 25 quilòmetres, se la van adjudicar Enric Sorigué (1 h 03'28'') i Alba Font (1 h 27'54''). La resta de podis van ser per a Manel Serrano (1 h 06'12'') i Héctor Rincón (1 h 07'29''), en categoria masculina, i Andrea Bieto (1 h 28'46') i Denis Jornet (1 h 28'47''), en la femenina.

L'organització va anar a càrrec del Club Ciclista i Excursionista Almatret i va comptar amb l'ajuda d'uns 150 voluntaris repartits per tot el circuit. Aquesta edició tenir activitats lúdiques per als més petits i un esmorzar a la plaça Major.