REDACCIÓ
20-01-2019
Actualitzat: 20-01-2019 14:45
  • Massa líder a Vila-sana

El Vila-sana va perdre ahir a la seua pista per 2-4 amb el líder de l’OK Lliga Femenina, el Manlleu, en un partit en el qual les del Pla d’Urgell van trobar a faltar més encert de cara a porteria per poder atrapar al marcador un efectiu rival. Amb aquesta derrota, les lleidatanes cauen a la cinquena posició de la taula i es veuen superades pel Voltregà

El duel va començar amb un Manlleu dominador, que portava constant perill a la porteria del Vila-sana amb ràpids contraatacs. En un d’aquests, al minut 4, la visitant Ona Castellví va avançar les osonenques. A partir de llavors, el partit es va equilibrar i el Vila-sana va començar a generar ocasions sobre la porteria del Manlleu. Malgrat tot, l’encert no va estar ahir de part de les del Pla d’Urgell, que veien com entre la portera visitant Maria Ballesta i els pals els seus trets quedaven en res. Al descans, l’electrònic continuava sent de 0-1.

La segona part va començar molt igualada, tot i que a partir del minut 39 el marcador es va animar amb dos gols consecutius del Manlleu, tots dos obra de Castellví, que complicaven molt les coses al Vila-sana.

Poc després, tanmateix, Cata Flores va retallar distàncies per a les lleidatanes al convertir un tret de falta directa (1-3). Però a la jugada següent, Anna Casaramona refredava els ànims del Vila-sana amb l’1-4 quan faltaven cinc minuts per al final. A un minut per a la finalització del partit, ja massa tard, Victòria Porta anotava per establir el 2-4, que ja seria definitiu al lluminós.

Per la seua banda, el tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, es va mostrar satisfet amb el rendiment de l’equip contra un conjunt tan poderós com el Manlleu. “Aquest era un dels partits que podíem perdre, però estem contents perquè hem competit fins al final per poder emportar-nos-en alguna cosa”, va explicar. “Ens quedem amb la part positiva, que és que som capaços de competir contra els equips de dalt”, va afegir Capdevila.