Massiu Festival de Contes Marrameu a Torrelameu

MARC CODINAS
09-06-2019
  • Massiu Festival de Contes Marrameu a Torrelameu

La tercera edició del Festival de Contes i Teatre de Carrer Marrameu, que té lloc a Torrelameu, va donar ahir a la tarda el tret de sortida amb l’espectacle familiar candidat als Premis Max 2019 i a la Feria Europea de Teatro Para Niñ@s (FETEN) Adéu, Peter Pan, de la companyia lleidatana Festuc Teatre. Centenars de famílies van omplir ahir el centre del municipi per disfrutar dels espectacles i les diferents activitats paral·leles que es van portar a terme com a part de l’esdeveniment. Per als més petits, un sorral, jocs de fusta i l’espectacle El núvol gris gras i gros, de la companyia Teatre al Detall, una funció de titelles i música que va tenir lloc dins de l’església amb dos funcions. Adéu, Peter Pan, de Festuc Teatre, i El Mêtre, de la companyia Jam, van ser els espectacles d’ahir encarats al públic familiar.

I com a novetat d’aquest any, val a destacar l’aposta dels organitzadors amb una programació d’espectacles dirigits a un públic juvenil a partir dels 14 anys amb el Marrameu Jove, en el qual van tenir lloc dos representacions a la nit. La primera, Saudade, una representació de titelles i música per a adults de la companyia emergent Anatomia del Cactus, i la segona, la proposta dels alumnes del Grau d’Interpretació de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida titulada Contes políticament correctes, que va tenir lloc a l’escenari situat davant cases particulars, totes dos a la nit.

La jornada d’avui s’iniciarà amb l’espectacle dirigit a nadons S’alcen i reguen, de Marta Casals, que tindrà lloc a l’església a les 10.45 amb una altra funció a les 17.00. Per assistir-hi es requereix reservar al telèfon 973 190 267 a causa de l’aforament limitat del lloc. Després seguiran les actuacions de L’aneguet lleig de la companyia El Sidral a les 11.00; Titiritriki de Zum Zum Teatre a les 12.00; Els Parnassus i la Llegenda del Drac de la companyia Els Salats a les 18.00; Fractal de Terna a les 19.15, i, finalment, l’esdeveniment tancarà les portes a les 20.15 al ritme de la discomòbil de PD Caganer. L’última edició del festival va comptar amb l’assistència d’unes 2.000 persones malgrat el mal temps. Aquest any, el director artístic del Marrameu, Pere Pampos, creu que “amb previsions de bon temps s’espera superar aquesta xifra, tenint en compte que l’esdeveniment va triplicar el nombre d’habitants de Torrelameu l’any passat”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta