Massiva afluència de participants a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega

XAVIER SANTESMASSES
08-10-2018
  • Massiva afluència de participants a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega

L’ajuntament de Tàrrega va fer un balanç molt satisfactori de la dinovena Fira del Medi Ambient, que va tancar les portes després de dos dies d’activitats. El regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, va valorar molt positivament tant la massiva afluència de visitants com la participació a les activitats paral·leles dedicades a públic de totes les edats. Segons Pascual, la proposta manté vigent la seua raó de ser: divulgar entre la ciutadania els valors positius de l’ecologia, el coneixement de la biodiversitat, el reciclatge i l’ús de les energies netes, entre altres factors, en favor de la preservació del medi natural.

El certamen apuntala la seua condició de plataforma a disposició de les empreses que aposten per la sostenibilitat i les alternatives energètiques respectuoses amb l’entorn. Així, s’hi van citar expositors de bioconstrucció, energies renovables, vehicles híbrids i elèctrics, agroalimentació, tèxtil i cosmètica natural.

La promoció de la gastronomia de proximitat va ser un altre dels eixos de la convocatòria, tal com certifica la presència de la restauradora Ada Parellada a l’acte inaugural de dissabte passat, on va llançar una crida a exigir productes que posin en relleu el patrimoni culinari autòcton. El públic va tenir ocasió de gaudir de demostracions de cuina, reciclatge creatiu, horticultura i musicoteràpia per al benestar. També hi va ser el grup ecologista Gemma, inspirador del certamen.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?