Màxim aforament al curs de pilotatge de drons, gravació i edició de vídeo de l'Alta Ribagorça

REDACCIÓ
15-10-2021
  • Màxim aforament al curs de pilotatge de drons, gravació i edició de vídeo de l'Alta Ribagorça

Aquesta dijous, la presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Maria José Erta, ha donat el tret de sortida al nou curs de pilotatge de drons, gravació i edició de vídeo que es realitzarà fins el 19 d’octubre al Telecentre del Pont de Suert.  Amb l’aforament complert, els 12 participants coneixeran la nova normativa europea de UAS/drons, realitzant classes teòriques i pràctiques amb tallers de pilotatge de drons i, un cop impartida la formació, editaran un vídeo promocional amb les imatges captades.

Segons la presidenta, s’ha volgut fomentar les activitats formatives innovadores i, alhora,  obrir noves oportunitats laborals. L’acollida ha estat molt bona, i en pocs dies d’obertura de les inscripcions les places s’han cobert ràpidament. Aquest fet demostra que és necessari promoure formacions especialitzades, perquè la gent ho demana. Es promouen així, noves iniciatives i accions transversals actuant en els eixos de la competitivitat professional,  la innovació digital, la dinamització cultural i turística, i la reactivació socioeconòmica.

El perfil dels inscrits respon a un patró masculí, principalment amb estudis secundaris i amb edats compreses majoritàriament entre els 36-55 anys residents a la comarca.

Com a projecte final del curs, els alumnes acompanyats pels tutors, crearan un audiovisual promocional de les diferents construccions romàniques de l'Alta Ribagorça no incloses en el Patrimoni Mundial de la UNESCO, afavorint així la descentralització dels fluxos turístics de les zones d'elevada afluència.

El curs està impartit per l’empresa Terradron i ha estat concebut i organitzat pel Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça amb la participació de l’Àrea de Noves Tecnologies i de Promoció Econòmica en el marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta