McDonald's llança una campanya per captar dones franquiciades

REDACCIÓ
Publicat: 
07-06-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • McDonald's llança una campanya per captar dones franquiciades
    Peu de foto: 
    McDonald's

McDonald's, companyia líder en el sector de la restauració a Espanya, llança una campanya dirigida a dones emprenedores que vulguin convertir-se en franquiciades. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del seu ambiciós pla d'expansió a Espanya amb el qual s'acostarà als 700 restaurants en 2025. A través d'aquesta acció, es vol impulsar encara més el negoci amb l'entrada de noves sòcies, que s'uniran als més de 120 franquiciats actuals, amb l'objectiu d'augmentar el nombre de dones al capdavant de la direcció de restaurants.

La primera franquiciada es va incorporar en 1987 i des de llavors s'han sumat noves empresàries a la companyia. La campanya de captació de noves sòcies al negoci de McDonald's respon també a una tendència a l'alça que mostra que la dona està adquirint cada vegada major pes en la franquícia espanyola. Segons l'Informe sobre La Dona en la franquícia espanyola, presentat per l'Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF) a la fi de 2021, entre els sectors amb major auge i major presència estaria el de l'hostaleria, tan sols superat pel de bellesa i estètica, en el primer lloc. En l'actualitat, el sector de l'hostaleria està representat per un total de 2.605 franquiciades, un 13,79% del total dels 24 sectors econòmics recollits en la mostra consultada per a la realització d'aquest estudi.

Segons revela el citat informe, el sector de les franquícies ocupa un pes destacat al nostre país. Actualment, dona ocupació a 300.000 persones amb una facturació aproximada de 30.000 milions d'euros anuals. Dins del Sistema McDonald 's a Espanya, format per 560 restaurants en tot el país, el 95% són operats directament per franquiciats. McDonald's és, avui dia, l'empresa franquiciadora líder en el món i ofereix suport i formació d'alt nivell i de manera continuada per a tots els titulars dels seus establiments.

Per a Luisa Masuet, directora de franquícies de McDonald's Espanya, "aquesta nova campanya suposa una aposta de futur per l'ocupació i el talent femení, i estem segurs que la incorporació de noves dones suposarà un impuls molt positiu per al nostre negoci compromès amb la igualtat. És una excel·lent oportunitat per a sumar noves empresàries al Sistema McDonald's i estic convençuda que aquesta iniciativa serà tot un èxit".

Per a aquest procés de selecció, la companyia ha habilitat la pàgina web específica www.quierounafranquiciamcdonalds.com amb informació completa, testimoniatges de franquiciades de McDonald's que donen a conèixer la seva experiència de negoci i un apartat per a presentar candidatures de manera ràpida i senzilla. Les històries d'aquestes protagonistes estaran també disponibles en la web i en LinkedIn, un canal estratègic de comunicació per a la companyia.

Comparteix

També t'interessarà